Повече детайли около новия албум на OVERKILL

Както вече ви съобщихме, Overkill ще издадат своя нов дългосвирещ запис през тази година. Той се казва „White Devil Armory“ и можем да го очакваме на 18/22 юли чрез Nuclear Blast, след като турнето и датата на излизане (до скоро беше 24 март) се отложиха.
Вдясно можете да видите обложката на албума, на която присъства и емблематичният „маскот“ за Overkill – Chaly.

Ето какво казват музикантите:

Все още работим по новия албум, но ще си заслужава чакането – ще има повече олд-скуул разкъртващ траш!

Вокалистът Bobby „Blitz“ Ellsworth:

Новият албум съчетава онова, което сме правили през половината от последното десетилетие. Забелязвам, че е повече ударен хеви метъл запис и е с посоката на миналия албум. Докъде ще стигне в хранителната верига? Наистина не знам. Но имам усещането, че е силна колекция моменти за нас.  ‘The Electric Age’ за мен беше траш запис с два аспекта. Този сега е енергичен, но има цял куп различни подходи и неща, които да чуеш в него.

Осемнадесетият студиен албум на трашърите съдържа следните песни:
01. Freedom Rings
02. Where There’s Smoke…
03. Pig
04. Amorist
05. Down To The Bone
06. Bitter Pill
07. King Of The Rat Bastards
08. Another Day To Die
09. It’s All Yours
10. In The Name

“The Electric Age” донесе на Overkill 6500 продадени копия в САЩ през първата седмица и 77. място в класацията на Billboard топ 200.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото