Последният брой на ПРО-РОК излиза следващата седмица

PRO-ROCK_125 COVER35 години след земетръсния си дебют, Killing Joke не се укротиха и не спряха да се бунтуват. Вече няколко десетилетия ставаме свидетели как параноичните им текстове се превръщат в пророчества, а безкомпромисните им записи променят завинаги пейзажа на съвременната музика. Метъл, пънк, ню уейв, индъстриъл, дъб, алтърнатив рок… Жанровете, докоснати от гения на групата, са толкова разнолики, колкото и музикантите в нея, но през цялото това време, въпреки лудостта, алкохола и наркотиците, Killing Joke останаха семейство и не се предадоха…

Това е и последният брой на Про-Рок. Благодарим на всички за подкрепата през годините. 14 години и 125 броя. Мислим, че се справихме добре.

RIPro-Rock

 

ОЩЕ В БРОЯ

Най-великите албуми – Последните ни броеве ви представяхме нашата класация на най-великите албуми по години. Изглежда просто, но резултатът бе плод на безкрайни обсъждания, премисляне и често  скандали – така, както трябва да бъде. Завършваме с класациите ни за периода 1989-2000 и с крайните резултати за периода 1969-2000. Вижте кои са големите победители!

 

КАКТО И

W.A.S.P., QUEENSRYCHE, DEVIN TOWNSEND, AVATARIUM, VISION OF DISORDER

 

В приложението FROM THE UNDERGROUND AND BELOW

AHAB, SHINING

ДЕТ МЕТЪЛЪТ В ПЕРИОДА 2001-2015

„В ТОЗИ БРОЯ НЯМА БЛЕК”– БЛЕК МЕТЪЛЪТ В ПЕРИОДА 2001-2015

 

Нашите рубрики

Класически албумDANZIG – Danzig

Lost But Not Forgotten – BUZZCOCKS

Произведено в България – THE REVENGE PROJECT

Концертни репортажи – GRASPOP METAL MEETING 2015, SOUNDS OF THE AGES И ДР.

 

Очаквайте в новия брой на Про-Рок последните ни ревюта, информация за предстоящи албуми и концерти, както и едни от най-яките снимки, излизали през годините на страниците на списанието.

 1. #1 написан от BlueOysterCult (преди 7 години)

  Кога излиза броят?

  • #2 написан от Viper (преди 7 години)

   В края на следващата седмица.

   • #3 написан от BlueOysterCult (преди 7 години)

    Жалко,че ще е последен израстнал съм със това списание.

 2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 3. Коментари за тази публикация
В началото