Последни новини около концерта на SLASH на 29 юни в София

 От тази нощposter_SLASH_2015 на официалната страница на SLASH във Facebook стои специално обръщение към всички негови фенове в България! На чист български език звездата обяви своя концерт, до  който остават само 4 дни!

 “България! Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators идват в София, в зала „Христо Ботев“, на 29-ти юни!

 Концертът ще започне в 20:00ч, когато на сцената ще се качи примата на българския рок Милена. Вечните класики „Не’ам нерви„, „Машина за месо„, „Ха-ха“ и много други ще звучат на живо в зала Христо Ботев и ще вдигнат градуса на емоцията за многобройните фенове!

 Сетът на хедлайнерите SLASH ft. Myles Kennedy & The Conspirators се очаква да започне в 21:00ч и ще продължи цели 120 минути! По традиция, сетлистът за шоуто не е фиксиран, защото SLASH обича да избира реда на парчетата на момента, според настроението в залата. Със сигурност обаче българската публика ще чуе легендарните химни „Sweet Child O’ Mine„, „Paradise City„, „You Could Be Mine“ от златните времена на GUNS N’ ROSES, парчета от последния албум на бандата „World On Fire“ (Roadrunner / Орфей Мюзик), както и силния тур-сингъл от него „The Dissident„.

SLASH ft. Myles Kennedy & The Conspirators ще пристигнат у нас рано сутринта в деня на концерта, 29 юни. Веднага след шоуто музикантите заминават за Виена за поредната спирка от гастрола си. Гласът на бандата – Myles Kennedy, ще бъде придружаван от съпругата си Селена, която е неотлъчно до  него по време на цялото европейско турне на групата.

 За престоя си в България музикантите са пожелали здравословна храна и много плодове. Цигареният дим във всички помещения, в които SLASH ще пребивава, е строго забранен. Пушенето няма да бъде позволено както в гримьорните, стаите за почивка и кетъринг зоната, така и в цялата зала Христо Ботев по време на концерта.

 Звездната формация идва в България в състав: Slashкитара, Myles KennedyвокалBrent Fitzбарабани, Todd Kernsбас и Frank Sidorisкитара.

 Ентусиазмът за концерта на Краля на китарата расте с часове, а събитието е почти разпродадено! Последни бройки билети могат дабъдат закупени в мрежата на Тикетпро на цена от 65 лв.
slash ft myles kennedy and the conspirators

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото