Ново бижу за феновете на IRON MAIDEN

От лондонската бижутерия „The Great Frog“, известни със своя семеен бизнес за производство на индивидуални, ръчно изработени рок енд рол бижута на LED ZEPPELIN, METALLICA, SLASH, AEROSMITH и др., представиха първия от четирите официални IRON MAIDEN пръстена – „Powerslave Eddie“. Произведен е в Лондон, по европейски стандарт, с чистота на метала 92,5% сребро и 7,5% примеси.

„Powerslave Eddie“ е кръстен на емблематичния талисман на групата, както и на албума им от 1984 „Powerslave“. Предлага се във вид на мумифициран Eddie. Достъпен за закупуване от днес 6 ноември само в трите магазина на бижутерията, които са в Лондон, Ню Йорк и  Лос Анджелис, като може да се закупи и в онлайн магазина на бижутерията, където можете да видите и стойността му в английски лири.

Всеки пръстен е уникален и ще бъде индивидуално номериран със сертификат за автентичност, подписан от дизайнера на „The Great Frog“, Reino Lehtonen-Riley при всяка покупка.

От бижутерията предлагат също и официални лицензирани пръстени на  MOTÖRHEAD, SLAYER и ANTHRAX.

Ето така изглежда „Powerslave Eddie“

 

IM

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото