БАЛКАНДЖИ с есенен концерт в София

В българските народни поверия, дните между 14 и 21 ноември, се наричат Мартинци и в тях тъмни сили, болести и пакости нападат домовете. Балканджи смело се изправят с песен срещу Мартиняка (черният дух с ярки зелени очи), за да го натикат под камък студен за цяла година.

Балканджи и BGTSC ни канят на традиционния за тях голям концерт с песни за змейове, юнаци и самодиви на 17 ноември в голямата зала на клуб Mixtape 5.

Така Балканджи ще си изпълнят обещанието за нов концерт през есента, което дадоха на феновете по време на събитието на първи март. Така че, ако не искаш Мартиняка да ти разтури плевнята, да те събори болен баш на уикенда и да ти вкисне бирата, ела да изпеем бялата магия на Балканджи на празника, в какъвто се превръща всеки концерт на една от най-любимите и самобитни български банди.

Билетите са в ограничен тираж и можете да ги намерите онлайн и в мрежите на Eventim.bg и bilet.bg, както и на входа на клуба в деня на концерта, ако са останали. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие, организирано от BGTSC, всеки, закупил билет за него, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото