Последни детайли относно концерта на TOTO на 28 юни в зала “Арена Армеец“

ТОТО е в перфектен състав и супер форма“, обяви Steve Lukather.

 Концертът на ТОТО TOTO_posterв зала “Арена Армеец” е тази неделя, 28 юни, а Steve Lukather и David Paich дадоха интервюта пред българските медии. Steve сподели, че помни горещата ни публика и се надява аудиторията в София да усети емоциите, които бушуват на сцената, когато приятелите от детинство изпълняват вечните хитове на бандата.

 Турнето на ТОТО върви с пълна сила и въпреки че преди няколко седмици всички бяха повалени от коварен грип в Англия, в момента са в перфектна форма. David Paich се надява да има шанса да чуе на живо българска фолклорна музика.

 Билети за събитието все още можете да си закупите в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис. Ценовите категории на билетите са от 60, 70, 80, 90 и 110 лева, в зависимост от местоположението в залата. Касата на зала “Арена Армеец” ще бъде отворена до началото на концерта, без промяна в цените на билетите.

 Залата може да бъде достигната както с множеството автобусни линии, които се движат по бул. “Цариградско Шосе”, така и с тролеи с номера 4 и 11, които спират на бул. “Асен Йорданов” до залата.

 За онези, които ще се отправят към зала “Арена Армеец” с автомобили, са осигурени достатъчно места за паркиране.

 Основните входове за публика са B0 за терен и фен зона и B1 – съответно за седящи зони A, B и C.

 В залата няма да се допуска внасянето на храни и напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

 Преди и по време на концерта, във фоайето на залата и вътре в самата зала на терен ще бъдат обособени специални места, на които ще се предлагат различни видове храни и напитки.

 Всички лица под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта на Loud Concerts или оттук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на ТОТО.

 Декларацията може да бъде получена и от охраната на входове В0 и B1 на зала “Арена Армеец” преди началото на концерта.

 Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

 Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

 Началото на концерта на ТОТО, организиран от Loud Concerts, е 20 часа, а вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа.
Toto 2015

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото