Последна информация за концерта на BROTHERHOOD OF SLEEP и CENTER

БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ФОТОАПАРАТИ И КАМЕРИ НА КОНЦЕРТА НА BROTHERHOOD OF SLEEP И CENTER! ШОУТО ЗАПОЧВА 15 МИНУТИ ПО–РАНО!

Гръцкото трио ще бъде в София още в събота. В неделя вратите на Art Space ще бъдат отворени в 19:00 часа. Афтърпартито ще бъде в бар „Лодки” в Борисовата Градина (в парка, срещу БНР).

Brotherhood Of Sleep пристигат в София в събота вечерта, за да имат време да се подготвят за концерта на 19 август в Art Space (градинката пред НДК). Концертът, организиран от уебзина Rawk’n’Roll, ще бъде подкрепен от родните стоунъри Center. Art Space ще отвори за публика в 19:00 часа. Поради ограниченията във времето заради жилищните коопераци в близост, концертът трябва да приключи не по-късно от 22:30, затова приканваме феновете да пристигнат навреме, тъй като Center, които привършват с работата по първия си албум ще започнат сета си малко преди 20:00 часа.

Билети се продават в мрежата на Eventim на цена 10 лева, като могат да бъдат закупени от магазин Orange, Office 1, Germanos, OMV, Техномаркет и др. На входа на клуба цената ще бъде 15 лева.

На концерта няма ограничение за непълнолетни!

Brotherhood Of Sleep подчертават, че нямат никакви рестрикции относно използването на фотоапарати, камери и всякакви записващи устройства по време на изпълнението им. Подкрепящи свободният достъп до музика, гръцките дуумаджии споделят: „Сами избрахме да предоставим музиката си безплатно в мрежата, с опция да се закупи на физически носител. Така е честно и за нас това е най-добрият начин да се разпространява музиката.” А относно компании с претенции за отчисления за авторски права, тримата са лаконични: „Ако такава организация иска пари от промоутър за изсвирената музика, осъдете алчните задници!” Пълен текст на интервюто с китариста George G. ще намерите тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото