Още новини за следващия WRONG FEST

До лятото на 2015 не остана още много – само една зима и една пролет. Не звучи много окуражително… за разлика от прясно-прясно обявените изпълнители за Voinegovtsi Wrong Fest 2015, който ще се проведе в третия уикенд на юни.

След като стана ясно, че гърците Tuber ще свирят, днес разбрахме, че в празника на музиката ще се включат любимите ни Marauders Inc., сръбските фурии TONA, съседите от севера Wooldozer и свежарите The Flying Detachment.

Запазена е тенденцията да се набляга на стоунъра, но този път разнообразието ще бъде по-голямо. Очакваме повече подробности и най-вече – още банди!

Серията билети ‘рано пиле’ е ограничена до 100 бройки – двудневния пропуск получавате срещу сумата от 25лв., а като бонус ще намажете и с отстъпки от всички партита, които Wrong-ът организира, така че не се колебайте, че току-виж билетите свършили…

voinegovtsi wrong fest 2015 cover photo

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото