Последна информация за концерт на DYING FETUS, GOATWHORE, MALEVOLENCE и FALLUJAH

Dying Fetus POSTER  BGКонцертът на DYING FETUS, GOATWHORE, MALEVOLENCE и FALLUJAH е този понеделник (8 декември) в столичния клуб JET ROCK. Както се очакваше концерта беше разпродаден, а четирите банди са „в силата си” и идват за първи път у нас. Вратите на клуба отварят в 19.00 часа, а шоуто ще се проведе при следната последователност:

20.00 часа – Fallujah (USA)
20.40 часа – Malevolence (UK)
21.20 часа – GoatWhore (USA)
22.15 часа – DYING FETUS (USA)

В клуба няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е и внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. Феновете под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук може да свалите декларацията за придружител. Тя може да бъде получена и от охраната на входа на Jet Rock Club. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на заведението, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

В клуба не се пуши!

BGTSC препоръчва спазването на реда в клуба!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото