Последни новини за купона на „НА ТЪМНО“

20 godini Na tamno PlakatАко все още не сте решили как да отпразнувате 8 декември 2014, се присъединете смело към най-шеметното парти на годината!

Гръцките звезди Locomondo, румънците Popa Sapka, Миленита и Rebelites са ви подготвили взривоопасна комбинация от реге, ска, карибски и балкански ритми! Всеки, който е бил на концерт на някоя от бандите знае какво означава това! За първи път обаче, всички тези артисти ще се съберат на една сцена, за да превърнат вечерта за всички техни фенове в незабравима фиеста!

„След като чухме изпълнителите, с които ще свирим на 8 декември в София, можем категорично да заявим, че партито ще бъде изключително и всички ще си тръгнем от там много пощастливи!” – заканват се южните ни съседи от Locomondo.

Румънците Popa Sapka също нямат търпение да се върнат в България, тъй като всеки техен концерт тук се превръща в незабравим купон. „Този път ще изсвирим и много парчета от новия ни албум, който излезе преди дни в Румъния, така че нямаме търпение да видим как ще ги оценят едни от най-верните ни фенове – българската публика”

А Миленита за първи път ще се представи пред публика в компанията на реге бандата Rebelites. Те ще заредят атмосферата с добро настроение и ще се постараят да не оставят нито един посетител безучастен към купона!

Не пропускайте да станете част от едно от най-добрите партита на тази година8 декември 2014 от 20 ч. в клуб *MIXTAPE 5*, София. Билети за събитието можете да закупите от EVENTIM и магазини „На тъмно”.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото