Поръчайте си тениски за 12 години METAL HANGAR 18

Вече ви представихме двата дизайна за тениска №12 на METAL HANGAR 18. Отново няколко авторски проекта бяха предложени на нашето внимание и ние еднолично (след като се съобразихме с вашите предпочитания) избрахме два от тях. Това са творенията на Станимир Станчев, IllogicalConversions и Desolate Art Studio. Благодарим на всички останали за желанието и ентусиазма и ги очакваме с нови идеи догодина.

Както знаете, традиционно ще възнаградим усилията на финалистите (скромно, но от сърце). Освен вечната признателност на нашия екип и историческата значимост, която творбите ще оставят след себе си, АВТОРИТЕ на дизайните за дванадесетата ни годишнина ще получат по 2 от новите тениски и покана за парти-купона по случай рождения ни ден. Не вярваме да сте забравили – ще празнуваме с Любо Малковски и ЮВИГИ, които ще ни върнат в 90-те със специалния сет на група ЕР МАЛЪК.

Както винаги, ще пуснем различни варианти на тениските – черни и бели, стандартни и дамски. А тази година, по желание на феновете, ще има и розови и маслено-зелени.
Цената за една тениска ще бъде 15 лв.

Чрез ТАЗИ форма с въпроси може да си поръчате вашите тениски.
За всяка бройка трябва да попълните веднъж формата.
Моля, побързайте, за да може да ги направим по-скоро.

Whitewhite

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото