Подробности за трибюта по повод годишнината на METALLICA

Както знаете на 27 юли (неделя) в откритото столично заведение „Маймунарника”, намиращо се в Борисова градина, ще се състои честването на 30 годишнината от издаването на култовият албум на METALLICA „Ride the Lighting”.

Към сцената се присъединяват и столичната thrash metal група TAK’N (Тейкън). Тя е създадена през 2009 г. от Николай Джонсън и Крас Тотев. В началото бандата свири кавъри на известни метъл групи, като по-късно започват и създаването на авторски парчета, по някои от които работят и в момента. Членовете на бандата са : Николай Джонсън – ритъм китара вокал, Крас Тотев – соло китара , Иван Миланов (Джон Дайнъмат Милано)- барабани и Радослав Орозов – бас китара.

ТAK’N ще излязат на сцената преди HAMMERHEAD(BG), които както беше обявено ще изсвирят целия албум „Ride the Lighting” точно така както са го подредили великите METALLICA преди 30 години. Родната трибют банда няма да пропусне и парчета от останалите периоди на голямата четворка, превърнали ги в едни от най-емблематичните фигури на световната музикална сцена!

Програмата на двете групи е различна и няма да бъдат дублирани песни.

Празника се организира със съдействието на BGTSC и подкрепата на българския фен клуб на METALLICA – Harvester Of Sofia, Universal Music Bulgaria и Jagermeister!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото