EXIT Adventure започва днес – над 2000 българи в Нови Сад

EXIT Adventure започва днес! Над 2000 българи са се сдобили с билети за балканското музикално приключение, което ще започне с EXIT Festival от 10 до 13 юли в крепостта Петроварадин в Нови Сад и ще продължи със Sea Dance Festival от 15 до 17 юли на Плаж Яз до Будва в Черна гора.

Тази вечер официалното откриване на основната сцена на фестивала ще се състои в 21.15, а веднага след него на сцената ще излезе първият хедлайнер – ексцентричният белгийски изпълнител и композитор –  Stromae. Веднага след него ще видим и премиерата на новото шоу на Pet Shop Boys, а вечерта на Main Stage ще продължи с DUB FX,  Andy C, Jaguar Skills и Dimension. В следващите дни посетителите на фестивала ще чуят Gloria Gaynor, Damon Albarn, Hurts, Rudimental Live, Skrillex, Suede и още много други изпълнители. 

Програмата на втората по големина сцена на EXIT – Dance Arena – тази вечер ще стартира с най-горещото име в електронната музика в момента – номинираните за Грами Disclosure, които ще се изявят рамо до рамо, последвани от Carl Craig и Green Velvet, Dusky и Paul Woolford и Jackmaster и Oneman с шоуто им Can U Dance. До 13 юли пред Dance Arena ще танцуваме на специална програма от съвместни сетове на Carl Cox с Danny Tenaglia, Afrojack и Quintino, Deep Dish, Eats Everything и Cassy, и още много, много други. 

Тази година сред многобройните сцени на EXIT са Fusion Stage – мястото на разнообразните звуци и групи от Балканския регион, както и проекти от цял свят – от САЩ, през Германия, до Корея и Япония; Explosive Stage – завърналият се екстремен метъл и хардкор звук сред стените на Петроварадин; Happynovisad Stage – мястото за експериментаторския електронен звук; Positive Vibration Reggae Stage – мястото за летни реге и дъб вибрации, Latino Stage – за любителите на салса ритмите, и още много сцени със стотици изпълнители по цялата територия на Петроварадинската крепост.

Довечера ще се състои концертът и на българската група, която ще свири на EXIT – Оратница – от 20.00 на Fusion Stage.

EXIT Adventure ще продължи и след края на EXIT – от 15 до 17 юли със Sea Dance Festival – морски фестивал на един от най-красивите плажове на Адриатическото крайбрежие – Плаж Яз (близо до Будва). Там в три последователни вечери ще танцуваме под звуците на Jamiroquai, Underworld и Example на Live-сцената, както и на Roger Sanchez, Timo Maas и Mark Knight на Dance Paradise. Разбира се, ще видим още много диджеи и изпълнители.

БилетиTicketPRO ; НастаняванеPartyTravel

Информация: във Фейсбук и в сайта ; Sea Dance Festival: http://www.seadancefestival.me/en

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото