Подробности за новия албум на RAGNAROK

Ragnarok_1

Култовите норвежки блекове RAGNAROK най-после разкриха повече подробности около дългоочаквания си нов албум. Той ще е осми в кариерата на групата, която има повече от двадесетгодишна история зад гърба си. Заглавието му е „Psychopathology“ и ще излезе на 25 март чрез Agonia. Творбата е записана в шведското студио Endarker със звукоинженер Devo Andersson (MARDUK). Обложката, която е публикувана по-долу заедно с трак листа, е нарисувана от Marcelo Vasco, известен с творбите си за  SLAYER, MACHINE HEAD и DIMMU BORGIR.

Албумът ще е първият в историята на RAGNAROK, в който Jontho няма да свири на барабани. Той изцяло иззе ролята на фронтмен, а неговото място зад ударните зае Malignant от DAUDEN, който се присъедини към групата през 2014 г. На китарата е Bolverk, а на баса ще можете за последен път да чуете DezeptiCunt, който напуска групата, за да се концентрира върху нови проекти.

RAGNAROK се разделиха с вокалиста си Hans Fyrste в началото на 2014 г., вокалист и на Svarttjern, които също работят върху нов албум и скоро очакваме и от тях повече новини.

За това, какво да очаквате от новия албум на RAGNAROK, разказа преди около месец самият Jontho и можете да си го припомните тук.

ragnarok cover

Обложка и трак лист „Psychopathology“:

1.Dominance and Submission
2.I Hate
3.Psychopathology
4.My Creator
5.Infernal Majesty
6.Heretic
7.Into The Abyss
8.The Eighth Of The Seven Plagues
9.Lies
10.Blood
11.Where Dreams Come To Die

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото