Последна информация за концерта на PRIMORDIAL и UPYR

primordial-poster-newОстава само един ден до концерта на PRIMORDIAL и UPYR в новооткритя клуб Live & Loud в София, ул. „Позитано“8. Вратите на клуба ще бъдат отворени за посетители в 21:00 ч, а графикът по който се очаква да излизат групите е следният:

UPYR 21:30 – 22:30
PRIMORDIAL 23:00

Очаква се PRIMORDIAL свирят над 2 часа!

Билетите за събитието все още са на цена от 40 лв. и могат да бъдат намерени онлайн в системата на еTicketsMall. В деня на събитието входът ще струва 45 лв.

Съветваме феновете да не чакат до последния момент за закупуване на билети.

Лица под 18 години влизат единствено с родител или придружител и декларация за достъп на непълнолетни.

Декларацията можете да намерите тук.

Фото и видео: Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.

Пушене: Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.

Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта!

LIVE & LOUD пожелава на всички посетители приятни и незабравими емоции по време на концерта!

Да напомним – тази вечер, в клуб Live & Loud ще гостува фронтменът на PRIMORDIAL Alan Averill за специален DJ сет и среща с феновете. За същата вечер DIMHOLT и SOURCES OF I са подготвили и концертни изяви. Начало – 20:30ч. Ще има изненади! Вход свободен!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото