Подгряващо парти за SOFIA METAL FEST 2016

smf2016_warmup-2Този четвъртък, 25 февруари, в столичния бар Rock IT от 20:00 часа ще се проведе второто подгряващо парти за SOFIA METAL FEST 2016. Отново Ви очаква предимно музиката на групите, които ще видим на фестивала и кратка томбола с тематични награди. Около 23:00 часа ще си припомним какво се промени от последната ни среща и какво още предстои. Също така ще разберем кои от вас са щастливците от томболата и ще си тръгнат с тематична награда или пропуск за събитието.

Вход свободен!

SOFIA METAL FEST ще се състои на 9 и 10 април 2016 г. в столичната зала „Универсиада“. Събитието е от типа „фестивал на закрито“(Indoor fest), а в съчетание с функционалността на мястото за провеждане на перфектните концерти ще предложи места за почивка, джаги и барбекю. Организатор са BGTSC.

По време на фестивала ще присъствате на пълни концертни сетове от KREATOR, PARADISE LOST, POWERWOLF, FINNTROLL и TIAMAT. Също така ще видим Battle Beast, Evil Invaders, Dirty Shirt и други групи, предстоящи скоро да бъдат обявени.

Билети за фестивала се продават в мрежата на Eventim в цялата страна.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото