„Pete“ Sandoval за новата си вяра и TERRORIZER

pete sandoval

И тъй като живота не минава и без малко клюки, ето нещо интересно. Барабанистът Pedro „Pete“ Sandoval, който неотдавна се обърна към християнската вяра, е заявил, че новите му религиозни убеждения няма да повлияят на музиката или съдържанието на текстовете на TERRORIZER. По думите му, вярата единствено му е помогнала да погледне позитивно на живота.

Sandoval, за чийто нови пристрастия писахме, беше принуден да напусне MORBID ANGEL през 2010г. заради операция на междупрешленен диск. Наскоро той е дал интервю в което споделя:

„Моята вяра няма да повлияе на материала на TERRORIZER, защото моята вяра си е моя и не я асоциирам с посланията, които TERRORIZER носят. А техните послания няма да се изменят, те ще си останат предишните – световната корупция и система, всичко, което сега се случва по света, новините. Такъв е нашият свят и TERRORIZER и за в бъдеще ще продължат да описват реалността и същността на това, което се случва по света.

TERRORIZER няма да станат християнска група. Нямам намерение да им предлагам текстове за библейски сказания. TERRORIZER винаги ще си останат TERRORIZER. Екстремен грайндкор, политически текстове. Моята вяра ми дава единствено позитивен поглед върху живота. Лично аз смятам, че това е изключително. Бях в мрака и изведнъж видях светлината. Това е нещо чудесно. Всичкият този позитив, а позитивът означва живот, а животът означава, че искаме да продължим… аз искам да продължа да свиря.

Аз се върнах и в края на краищата смятам, че сега свиря доста по-добре, а и здравословното ми състояние е доста по-добро, отколкото беше преди 10 години, когато бях в MORBID ANGEL. Тогава имах много повече проблеми, отколкото сега и изобщо нямах никакви изгледи за живот. Единствено следвах това, което казваха другите, разбирате ли?! Но сега имам тази позитивна вяра и благодарение на нея се чувствам отново жив. Искам да продължа да правя това, което съм правил… и да стана още по-добър. Винаги съм искал да стана по-добър.“

Sandoval продължава да отбелязва 25-годишнината от издаванета на класическия албум на TERRORIZER, „World Downfall“, изпълнявайки го на живо на гастроли с групата. Заедно с него на сцената са и Lee Harrison, (MONSTROSITY) и Sam Molina.

 1. #1 написан от Анонимен (преди 9 години)

  Да, някои религии не влияят добре на хората.

 2. #2 написан от Possessed (преди 9 години)

  ……айде и тоя изпращя

 3. #3 написан от MadButcher (преди 9 години)

  Въпреки всичко Pete Sandoval си остава уникален барабанист, дал изключително много за облика на MORBID ANGEL през всичкото това време.

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото