Защо PETE SANDOVAL напусна MORBID ANGEL?

Фронтменът на Morbid Angel, David Vincent най-после внесе яснота около отношенията си с барабаниста Pete Sandoval и обясни защо той вече няма да е част от групата.

По време на северноамериканското си турне те изпълняват почти целия албум „Covenant“ без Pete, при условие, че той е с групата през по-голяма част от съществуването й. Dave обачe заявява, че това изобщо не е странно и e доволен  от работата на Tim Yeung , който се справя много добре зад барабаните.

А относно завръщането на Pete в Morbid Angel, Dave е категороичен, че доскорошният му колега няма да свири повече с групата. Животът му се е променил и при тези обстоятелства Pete Sandoval и Morbid Angel са несъвместими. Помолен за малко повече подробности, Dave е обяснил, че Pete e приел християнството, и феновете сами могат да разберат в какво се изразява тази несъвместимост.

Самият Sandoval, обаче не е останал длъжен. Помолен да коментира последния албум на Morbid Angel,„Illud Divinum Insanus“, той е отказал с довода, че не е свирил във въпросния албум, но е дал съвет на Dave да прави повече екстремен death и да използва по-малко скучни, стандартни индъстриъл експерименти в музиката на групата.

  1. #1 написан от Grim Ravisher (преди 6 години)

    David e един надувко и лайно като човек, истината е, че единствено Трей коли и беси в тази група.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото