Италианските хеви/пауър метъли FROZEN CROWN споделиха нов видеоклип. Видеото е към парчето „Battles In The Night“ и може да го гледате по-долу. Режисьор на клипа е Luca Morselli, оператори – Morselli и Alessandro Mainetti. Кадрите са монтирани от лидера на бандата Federico Mondelli. Песента е част от втория албум на италианците „Crowned In Frost“, излязъл през 2019 г. чрез Scarlet Records. Същевременно от групата разпространиха следното съобщение:

„Скъпи приятели, както знаете, 2020 беше трудна година за музикантите и всеки от нас трябваше да отдели време, за да се настрои към реалността и да преосмисли приоритетите в живота си. Не е лесно да си в група, особено във време, когато не ти е позволено да се насладиш на това изцяло и да пътуваш за концерти по целия свят, дори и просто да се съберете с останалите членове на групата. Затова, по различно време през годината, Alberto, Thalía и Filippo решиха да напуснат FROZEN CROWN и да се съсредоточат върху лични проекти. Желаем им успех в новите начинания и в живота. Бихме искали да им благодарим за страхотните моменти, които преживяхме по време на турнета, и да отбележим трите години съвместно сътрудничество с последния видеоклип от „Crowned In Frost“, включващ оригиналния „класически“ състав на групата.

Както вече ви информирахме, третият ни албум е готов (така или иначе, хората, които пишат песните, все още са в групата) и в следващите дни ще обявим подробности, както и заместниците на напусналите. За повече информация следете страницата ни.“