PERO DEFFORMЕRO хедлайнери на „Хоталич“ – Севлиево 2018

Второто издание на Рок фест „Хоталич“ – Севлиево`2018 ще взриви крепостта и ще затвърди титлата, която Севлиево получи миналата година – „новата рок столица на България“. Тази година организаторите – Община Севлиево надминават себе си и обещават грандиозно шоу на 31 август и 1 септември.

Хедлайнери на фестивала тази година и голямата изненада ще бъдат Pero Defformero, а това несъмнено означава рок музика и невероятен купон. Те ще забият на сцената във втората вечер от фестивала, като преди тях на ще чуем Северозападняците, Обратен ефект и Svetlio & the Legends. Много емоции, много рок и много настроение очакват всички, които ще се докоснат до магията на средновековния град и крепост „Хоталич“ в последните дни на лятото.

Както вече стана ясно, Рок фест „Хоталич“ – Севлиево`2018 ще открият ФСБ. Рок легендите обещават грандиозно шоу с незабравимите хитове: „Високо“, „Протегнах две ръце да те прегърна“,„Обичам те дотук“, „След десет години“, „Пак ще се прегърнем“ и много други.​ Това е единственият фестивал с участието на бандата тази година у нас. В първия ден от фестивала ще можем да се насладим на български рок – освен легендите от ФСБ, на сцената ще излязат Ахат и Мири – изпълнител от Севлиево. Още първата вечер крепостта ще покори и рок групата P.I.F.

С провеждането на фестивала, по инициатива на кмета на Севлиево д-р Иван Иванов, Общината постави началото на нова рок традиция в България. Освен популяризиране на местността, в която се провежда – Средновековен град и крепост Хоталич, фестът е и отговор на желанието на севлиевци за развитие и съхранение на рок културата. Феновете отново ще имат възможност, освен да изживеят незабравими мигове със своите любимци и да се насладят на качествена музика, да се разходят из крепостта, която е един от най-добре консервираните и експонирани археологически обекти у нас, отличен със златен медал от на Международната туристическа борса „Ваканция и спа експо“ за исторически обект, превърнат в туристическа дестинация.

Вход – свободен

Хоталич!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото