PARAMORE се разделят с басиста си

Щатските рокаджии PARAMORE се разделиха с басиста Jeremy Davis. В социалните мрежи, останалата част от бандата сподели:

Последните няколко години съдържаха най-щастливите моменти за нас, като хора, като приятели и като банда. Едноименната ера беше изключително важна и незабравима за нас, но също така трябва да се приготвим за преодоляването на края ѝ. Продължаването напред се състои от растеж, болка и промяна… а понякога промяната не е това, за което си се надявал. Писахме и пренаписвахме това, но накрая разбрахме, че едва ли ще намерим добър начин, с който да кажем това… Jeremy вече няма да бъде в бандата с нас. Това е наистина болезнено за нас. След дълъг размисъл върху нашето бъдеще решихме, че PARAMORE може и трябва да продължи да съществува.
Благодарни сме към хората, които са ни помагали с проблемите преди и осъзнахме, че точно те сега са част от нашите стъпки напред. Смятаме, че има надежда за бъдещето на PARAMORE и също сме развълнувани за бъдещите планове на Jeremy. Искаме да благодарим на всички за подкрепата и вярата в нас. Това ни държи на крака. Ще се видим скоро!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото