PARAMORE се завръщат с нов албум

ParamorePARAMORE обявиха издаването на петия си студиен албум –  “After Laughter” ще излезе на 12 май, петък. Албумът е записан в известното студио RCA Studio в Нашвил и е първият запис на PARAMORE, направен в обичания им роден град. Албумът е продуциран от Justin Meldal-Johnsen и Taylor York от PARAMORE. В “After Laughter” се завръща и член от групата – Zac Farro, който е част от оригиналния състав на PARAMORE.

През юни бандата тръгва на европейско турне – за дати и новини, следете на официалния им сайт.

PARAMORE имат четири номинации за Grammy и си тръгват със статуетка за ‘Best Rock Song’ от 57-мото издание на наградите. Групата се е доказала като световна рок сензация – предишният им албум, озаглавен “Paramore”, дебютира на върха на SoundScan/Billboard 200 през април 2013. Известни с това, че са весели и бодри на сцената, PARAMORE прекарват по-голямата част от последното десетилетие на път, разпродавайки стадиони и блестейки на фестивали по света. Групата предизвиква одобрение навсякъде, печели и световни награди – Grammy, две награди People’s Choice, три статуетки от NME, три номинации за MTV Video Music Awards и много, много други.

Албумът “After Laughter” ще бъде на музикалния пазар от 12 май от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото