New Wave Of Bulgarian Metal – Кои са АНТИФРИЗ?

 Дойде време и за следващото издание на рубриката ни New Wave Of Bulgarian Metal. Този път ще разведрим обстановката заедно с веселяците от пловдивската банда АНТИФРИЗ. По-долу можете да прочете интервю с тях, както и да чуете най-новият им хит “BG Мома“.

Здравейте! Как сте?
Много ни е машала.

Какво беше чувството да се срещнете с легендарния Сър Стенли Ройс?
Това не е нещо, което може да се опише със слово, но мисля че, най-близката дефиниция е като да срещнеш Исус Христос. Чувствахме се като поклонници, буквално изминали стотици километри, за да се докоснем до тази чудотворна икона за здраве и късмет. От безценните му съвети и идеологии всички успяхме да открием щастието и смисъла на живота си.

Откъде черпите вдъхновение за песните си?
Вдъхновението ни е доста сложен и строго емпиричен процес, което идва като Просветление отвъд облаците, но за да се постигне това духовно състояние, подобно на изпаднал в транс будист, трябва стриктно да се спазват следните направления:

Първо, сяда се на маса – препоръчително кръгла. По този начин чакрите са ни свързани, а и винаги има допълнително място и за още един лумпен.

Второ – сипва се блага ракия между 35-45 градуса.

Трето – Когато, след известно време, вместо запетая започнем да използваме псувня, това е знак, че можем да започнем с творенето.

Какво ви крепи като банда?
Ами просто е – Кольо Дългия ми дължи пари, отделно той дължи на Кольо Тейлъра, следователно посмъртно няма как да се скараме, защото не е в наш интерес. Същите взаимоотношения имат басистът и барабанистът – единия ремонтирал пералнята на другия и още чака да му плати.

А кои са АНТИФРИЗ, когато не са на сцена? С какво се занимавате?
Вокалистът е боклуджия, другия китарист пасе овце, басистът ремонтира перални, барабанистът върти търговия със старо желязо, бек-вокалистът е шеф на ДАНС, а мениджърът ни е тартор на руската мафия.

Можем ли в скоро време да очакваме някой друг концерт от вас?
На 11-ти юни в Библиотеката, Пловдив, но не библиотеката на Иван Вазов, а заведението. Ние книги използваме само ако някоя маса се клати, та да я сложиш отдолу на крачето.

А дългосвирещ албум или някакво ЕР, пълни с хитове на нивото на “На село“ , “Магазин“ и т.н?
Ако Кольо не изпиваше парите постоянно, можеше до сега 2 албума да сме записали.

Защо точно АНТИФРИЗ?
Веднъж свирихме в една толкова студена репетиция, че басистът трябваше да друса кючеци, за да не замръзне. Кольо Дългия, тогава, афектиран от сибирския мраз, възкликна: “Другия път да си носите всички по едно шише антифриз“. Именно тогава възпяхме калориферът като най-стойностното човешко изобретение.

Дойде време и за последният ни въпрос. Кажете нещо на феновете ви и читателите ни. Какво е вашето послание за тях?
Да се веселят, да пият, да се ебат – секса е здраве, чикията – също. Не всичко е Шишо Бакшишо на тоя свет. Трябва и малко рахат да има.

Благодаря за съдействието и до нови срещи!
Айде, успех и наслука!
Антифриз-Antifriz

 Благодарим на всички за отделеното внимание! Ще се видим следващата седмица!

 Всеки, който желае да следи случващото се около бандата, може да направи това на тяхната Facebook страница. Всичко, което трябва да направите, е да цъкнете ето тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото