PARADOX с нов албум

Charly от PARADOX изнася данни относно нов албум на групата, въпреки смъртта на Axel Blaha. Ето какво споделя той в социалните мрежи:
„Приятели и фенове, имах мечта. Исках да започна заедно с AXEL BLAHA, с когото основахме PARADOX през 1981 г., и да завършим отново заедно в някакъв момент. За съжаление, това вече не е възможно, защото той се сбогува с този свят. През всичките тези години AXEL беше единственият музикант, който работи с мен по начина, по който трябва, за постигане на общата цел. Винаги сме били лоялни към една група. PARADOX! Само така бяха възможни двете класики „Product of Imagination” и „Heresy”. Много ми липсва и ми е много трудно да продължа напред без него, но всеки, който ме познава знае, че няма начин да се откажа. Дори и след 43 години и затова мога да ви кажа, че композирах нов албум на PARADOX, който се надявам да бъде издаден в световен мащаб тази година чрез AFM RECORDS. Албумът ще се казва “Mysterium” и ще бъде в запазения стил, който феновете на Paradox искат. Специалното при “Mysterium” е, че композирах всички песни и свирех на всички инструменти сам, защото никога повече няма да работя с жадни за проекти музиканти-ку.ви, които свирят няколко ноти в даден албум, но иначе нямат нищо общо с PARADOX и поддържат връзка с колегите си. За съжаление, това минава като червена нишка през цялата ми кариера и е основната причина, поради която PARADOX никога не успя наистина да стартира мощно. За да направите това, имате нужда от музиканти, които работят заедно и преследват обща цел. Трябва да бъде и предупреждение към всички млади музиканти и нови групи, които искат да постигнат нещо с групата си.
Аз също ще отговарям за микса и цялата продукция. Текстовете са написани от ACHIM “DAXX” HOEMERLEIN (ex-Vendetta), който също пише текстовете за “TALES OF THE WEIRD” и “PANGEA”. ТРАВИС СМИТ (Opeth/Nevermore etc) в момента работи върху произведението. “Mysterium” е много тежък албум и съдържа 10 песни с времетраене от 51 минути. Посветен е на AXEL BLAHA, моят най-добър приятел и съосновател на PARADOX!
Наздраве! Чарли“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото