Отново рок в Каварна

 От 3 до 5 септември в Каварна ще се проведе традиционният “Миден и Рибен Фест 2011”. На осмото му издание и този път кметът на Каварна Цонко Цонев ще постави символичното начало на фестивала със собственоръчно приготвен специалитет. С него ще мерят сили актрисата Мартина Вачкова и певицата Марияна Попова. Тримата кулинари ще демонстрират уменията си в 17 часа на 3 септември на площада в центъра на града. Дегустацията ще бъде поверена на жури с председател актьорът Никола Анастасов и членове – вокалистите на „Сигнал“ и „Ахат“ Данчо Караджов и Звезди Керемидчиев.

Първата вечер фестът ще започне в 20 часа с концерт на група „Аналгин“. На 4 септември от 20 часа ще забият момчетата от каварненската рок група АCCESS, а след тях на сцената ще се качат „Сигнал“. На 5 септември от 20 часа Поли Генова и „Дани Милев Бенд“, които за първи път ще гостуват в Каварна, ще закрият фестивала.

  1. #1 написан от Alexis (преди 11 години)

    „традиционнияТ“

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото