Подробности за благотворителния мото-рок фестивал „Побит камък“ 2019

kalashnicite pobit kamak 2019 PLAK_otkЗа 10-та поредна година приятелите ни от мото клуб „Калашниците“ подготвят запомнящо се рок шоу в полите на парк Витоша – природен парк „Побит камък“.

На 20 километра от столицата, до китното селце Нови хан, ще се проведе поредния Благотворителен мото-рок фестивал „Побит камък – 2019“. В него ще вземат участие голяма част от легендите на българската рок сцена, ще бъдат организирани множество игри и забавления за малки и големи, ще има и томбола с голямо количество предметни награди и най-голямата – мотоциклет Kawasaki 500cc.
На обяд, в съботния ден, ще се направи и масово каране до гр. Елин Пелин, където ще се поднесат цветя и венци на паметника на писателя Елин Пелин. Вечерта, с помощта на еротични адреналинки, ще бъдат раздадени наградите от томболата, а програмата ще завърши с мощна и пищна заря.

С мероприятието ще се съберат средства, с които ще бъде помогнато на малчугана Даниел Петров, страдащ от Детска Церебрална Парализа, с които той ще бъде лекуван в клиники в страната и чужбина.

Програмата на фестивала:

5.07.2019 – ПЕТЪК

18 ч. Официално откриване от кмета на община Елин Пелин, доц.д-р Ивайло Симеонов, и кмета на с. Нови хан – г-н Петко Костов, актьора Красимир Коцупаров.

19:30 ч. – КОНЦЕРТ на група STEELERS (Covers of Bon Jovi,Whitesnake, Bryan Adams, Europe, Scorpions,Gotthard,Billy Idol, Metallica,Iron Maiden…. )

ИГРИ

21:30 ч. – КОНЦЕРТ на легендите СИГНАЛ (41 години на сцена !)

ИГРИ

23:00 ч. – КОНЦЕРТ на група ЕПИЗОД

6.07.2019 – СЪБОТА

14:00 ч. – Мото кордон и обиколка до гр. Елин Пелин, с поднасяне на венци и цветя на паметника на писателя.

ИГРИ

17:00 ч. – Концерт на група ЦУНАМИ РОК БЕНД

ИГРИ

18:30 ч. – Концерт на група ДОКТОРС ГОГО БЕНД

ИГРИ

20:30 ч. – Концерт на SVETLIO and The LEGENDS

Отбелязване на 10-годишнината на мотоклуб КАЛАШНИЦИТЕ

22:00 ч. – Концерт на легендите от АХАТ

Теглене на наградените от ТОМБОЛАТА

23:30 ч. – Концерт на ОБРАТ

ЕН ЕФЕКТ

Пиротехническо шоу

Програмата вероятно ще претърпи още промени, като ще се допълни с още много изненади за публиката.

През паузите между концертите, освен игри, ще бъдат направени търгове, на които ще бъдат продавани различни предмети, средствата от които ще бъдат за тазгодишната благотворителна кауза на Калашниците.

За да бъде организацията на ниво, Калашниците са осигурили кетъринг, предлагащ различни вкусотии, два мокри бара с всякакви напитки, множество магазинчета за мото и рокаджийски аксесоари, еко тоалетни, безплатен WiFi и др.

Благотворителен Фестивал „Побит Камък-2019“ ви очаква, от 5-ти до 7-ми юли – с. Нови хан – на 20км. от София в посока Пловдив.

За повече информация посетете официалния сайт на клуба : WWW.KALASHNICITE.COM или страницата във facebook

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото