Oт днес влизат в продажба билетите за CHILDREN OF BODOM

ФИНЛАНДСКИТЕ ДЕТ МЕТЪЛ ЛЕГЕНДИ СЕ ЗАВРЪЩАТ В БЪЛГАРИЯ С КОНЦЕРТ НА 13 НОЕМВРИ В ЗАЛА УНИВЕРСИАДА

Както беше обявено миналата седмица, финландските death metal легенди CHILDREN OF BODOM се завръщат в София за един дългоочакван концерт. Alexi Laiho и компания ще се срещнат отново с българските си фенове на 13 ноември (сряда) в зала Универсиада.

Билетите за концерта на CHILDREN OF BODOM влизат в продажба ДНЕС (15 април), точно в 13:00ч, ексклузивно в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg.

Припомняме, че първите 100 билета са на специална промо цена от 35 лв. След изчерпване на количествата, пропуските ще се продават по 40 лв, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала Универсиада, цената им ще е 50 лв.

CHILDREN OF BODOM, една от най-успешните финландски групи и легенди на мелодичния death metal, ще пристигнат в София на 13 ноември по покана на Phoenix Entertainment, със съдействието на Loud Concerts. Концертът в София е част от предстоящото турне на групата “Halo Of Blood Over Europe 2013” в подкрепа на дългоочаквания си осми студиен албум „Halo Of Blood“, чиято премиера ще бъде в началото на лятото. В метъл празника ще се включат и специални гости, детайли за които ще бъдат разкрити скоро.

Очаквайте подробности относно групите, които ще излязат на сцената преди CHILDREN OF BODOM!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото