Остават по-малко от две седмици до концерта на PARKWAY DRIVE в София

Една от най-актуалните „тежки” групи на съвременната сцена PARKWAY DRIVE идва в София на 5-и юни. Австралийците току що изкараха ново видео към песента “Wild Eyes”, за да ни подгреят за турнето по повод 10 години от създаването на групата, което започва в началото на юни. Датата им в София е в самото начало на обиколката и единствена в радиус от 700 км, така че със сигурност се очаква страшно шоу от страна на бандата, както и интерес от съседни държави. Концертът ще се проведе в клуб “Mixtape 5” (бул. „България” 1, подлез Галерия, зад НДК) заедно с още две банди – Melekh и Smut (Македония).

Билетите са в продажба в мрежата на Ticketstream.bg по 25 лева и 30 на място, в случай че има останали бройки. Количеството им е ограничено и съветваме всички да се подсигурят предварително, тъй като няма да бъде пускан допълнителен тираж.

Всички непълнолетни/малолетни могат да присъстват на събитието единствено с придружител и нотариално заверена декларация за съответното лице. Концертът се осъществява с любезната подкрепа на Jack Daniel’s и Monster Energy Drink.

Малко за PARKWAY DRIVE:

Не много след създаването на бандата преди 10 години, PARKWAY DRIVE се превръщат в едно от водещите имена на световната метълкор сцена. Австралийската група обикаля буквално целия свят, продава стотици хиляди копия от албумите си и е неизменна част от всеки фестивал за тежка музика. Още в началото на кариерата си подписват с големия лейбъл Epitaph Records, чрез които издават четири албума и две DVD-та. През 2010-та вземат наградата „Best Independent Hard Rock or Punk Album” в Австралия, а година по-късно свириха за пръв път в България, като атмосферата на концерта впечатли дори и самите музиканти, нагледали се на какво ли не. За годините си на съществуване PARKWAY DRIVE са една от малкото банди, които успяват да запазят началния си състав почти на 100%, а също така си извоюват репутация на група, която никога не отменя концерт, независимо от обстоятелствата.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото