Още две групи на „Thrash Before The Winter“

dustboltposter

 

На прага на зимата Autumn Souls Of Sofia и Live&Loud са готови да ви стоплят подобаващо с едно истинско траш метъл парти. На 4 декември (неделя) четири млади, но много талантливи и обещаващи банди ще ви отнесат със своята траш атака.

DUST BOLT идват от меката на траша – Германия. Известни са с нетрадиционното си сценично поведение и агресивно звучене. Въпреки „крехката“ възраст на групата и музикантите, изобщо не ги подценявайте. Вече имат зад гърба си три студийни албума и богат концертен опит, включително и на легендарния Wacken Open Air. Били са съпорт на групи като SEPULTURA, HYPOCRISY, NAPALM DEATH, SIX FEET UNDER, OBITUARY. Освен това са една от групите на Napalm Records, които са издатели и на трите им албума. DUST BOLT спокойно могат да бъдат обявени за новата траш сензация на Германия. Така, че не ги пропускайте!

Заедно с тях сцена ще делят още:

Варненските им колеги Terravore. Terravore се събира в началото на миналата година от членове на други родни екстремни банди. До момента имат в актива си едно мини турне, няколко други участия и издадено през тази година ЕР „Apocalyptic“. Момчетата забиват здрав олд скуул траш с лирическа тематика – световна политика, Междузвездни войни, природни катаклизми. Какво повече можем да искаме?!

Berserkers са основани преди две години в Букурещ. През миналата година издават дебютния си албум „World War 3″. Класическият им средноскоростен траш ще задоволи претенциите на всеки фен на стила. Дебютът им можете да чуете на официалната им Bandcamp страница.

И съвсем „нашите си момчета“ врачаните MASS CONFUSION. Групата се появява преди шест години почти като на шега. Успява да удържи фронта в родните условия и макар двете им ЕР-та все още да не са издадени на физически носители, момчетата не се предават и имат доволно количество концертни участия по рок-фестивали и единични събития из градове и паланки. Освен това барабанистът им Виктор е добре познат на доста по-голяма аудитория фенове на екстремните стилове, тъй като седеше зад кита и в редовете на нашите блек метъл инквизитори Occultum.

Билети вече се продават в системата на eTicketsMall на цена от 12 лева. Ако още не сте се снабдили, побързайте! На вратите на клуба цената им ще бъде 15 лева.

Елате да се повеселим заедно, да обърнем по няколко бири и да си направим един истински траш метъл празник! Очакваме ви!

За текуща информация и подробности, надниквайте в страницата на събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото