Концертът на DUST BOLT и съпорт групи се отменя

DUST BOLT

Организаторите от Autumn Souls Of Sofia съобщават, че поради независещи от тях причини концерта на немските траш машини Dust Bolt пада.

Конкретна причина не е уточнена, но мениджмънтът на бандата е съобщил, че Dust Bolt отменят цялото източно европейско турне.

Все пак нищо не е загубено и надеждите да възстановят турнето си и да успеем да ги видим на родна земя остават. Надяваме се това да се случи скоро.

Организаторите от Autumn Souls Of Sofia искрено се извиняват на всички фенове за причиненото неудобство.

Всички, закупили билети, ще получат парите си автоматично обратно по картите, от които са направени плащанията, до няколко дни. Не е необходимо да връщате билетите си.

Концертът НЕ се организира от The Other Side, но по силата на историческите обстоятелства The Other Side беше регистратор на събитието, така че ако имате някакви въпроси, се обръщайте към организаторите от Autumn Souls Of Sofia​.

  1. #1 написан от Tutur (преди 7 години)

    И като почна едно падане на германски траш… Първо Necronomicon, сега Dust Bolt. Остава Destruction / Nervosa да не се случи и ще се минава към дзверене в стари дивидита и ютуби.
    Бай 666, стискай палци!

  2. #2 написан от АзАз (преди 7 години)

    И организаторите ама никога не са виновни за нищо ха ха

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото