Още добри новини от DREAMSHADE

След като вече ви запознахме с китариста Fernando „Fella“ Di Cicco, който разказа това-онова за новия албум на бандата, швейцарците продължават да ни радват с нови неща.
Днес стана  ясно, че през идния петък ще излезе наяве и вторият официален видеоклип към сингъла „Consumed Future“ от  „The Gift Of Life“ . За момента ни е предоставен рекламен клип, а във вторник и такъв, разглеждащ процеса на заснемане.
Вокалистът Kevin Cali, който е с тях от малко повече от година, обясни : 

Песента е за боклуците, които виждаме всекидневно по телевизията и как довежда хората до депресия. Идеята ми дойде един ден, когато седях на дивана и преглеждах каналите- бях отвратен от това, което чух и видях. Телевизята е изгубила своята забавна част и изглежда е станала инструмент, използван да промива мозъците на слабите.
В клипа можем да видим момиче, пристрастено към този „свят“, роб на шоутата, водейки я до живот, далеч от реалността, той вече не е нейният собствен. Главното послание е :“Бъди себе си и не се опитвай да бъдеш някой друг“ .

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото