O.H. се присъединяват към концерта на INFECTED RAIN

Както вече много от вас научиха, INFECTED RAIN ще гостуват отново в България на 7-ми октомври в столичния клуб Live&Loud.

Infected Rain е ню метъл група с женски вокал от Молдова. Комбинацията от женския писък, коравите рифове и семплите, създава специфичния стил на групата. Бандата е формирана през 2008-а г. и прави дебюта си на 3-ти август 2008-а г., на концерт, посветен на Slayer. След дебюта си свири на 8-и август на фестивала Red Alert в Крим. В края на същия месец, Infected Rain записват първия си демо диск, състоящ се от три песни: „With Me“, „Parasite“ и „No Idols“. Групата е свирила на множество концерти в Молдова и Украйна, включително на Red Alert 2008, Metal Heads’ Mission 2009, RockHausen 2008 и 2009, както и на Fuckin’FuckFest 3.

Днес беше обявено, че към концерта на Infected Rain се присъединяват O.H., които да подгреят събитието от българска страна. Накратко за тях:

O.Н. (Оу Ейч) е създадена в началото на 2001г. в гр. Видин от Кики (китара) и Бамби (барабани). Името на групата произлиза от химичната формула на алкохола (C2H5OH). След присъединяването на Антон (бас) и Щипката (вокали) записват първия си демо албум „Will You Make It?!…“ (2001). С него започва и засилената концертна дейност. Следва рокада в предните редици и мястото на Щипката е заето от Жоро. С него О.Н. записват втория си демо албум „Under This Pressure“ (2006). 2008г. е белязана от участието на фестивала „Spirit of Burgas“. След още няколко промени в състава и значителен брой клубни участия, групата записва първия си официален албум „Justice“ (2009). През 2011г. О.Н. печелят първо място на музикалния конкурс „4 Шапки“, а наградата е запис на албум. Точно една година по-късно (13.09.2012.) те представят „Изкривен Стандарт“ с впечатляващо промо. Били са съпорт банда на групи като Soulfly, Brujeria, Jinjer и много други. Днес О.Н. е една от най-активните хардкор/метъл групи в България.

Концертът на Infected Rain и O.H. ще бъде на 7-ми октомври в клуб Live & Loud в София. 100 броя билети са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн на WWW.LIVEANDLOUD.NETна цена 13 лв., след това цената ще се вдигне, а в деня на събитието(ако има останали билети) ще се продават само на входа на клуба. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано.

ir-poster2

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото