Новости около напускането на барабаниста на MALEVOLENT CREATION

След като вчера се публикуваха две изцяло противоположни изявление от страна на Gus Rios и останалите членове на бандата, днес имаме малко повече яснота по случая. От лагера на MALEVOLENT CREATION пуснаха разяснителен текст, в който се казва, че групата се извинява за непрофесионалното си избухване по адрес на бившия им барабанист (особено в частта „Гей“) и разкрива какво точно е провокирало тази реакция. Решението за уволнението е било взето още през януари тази година, поради редица гафове от страна на Gus. Въпреки това самият той не е уведомен и след като е разбрал за грозящата го опасност е подал сам своята оставка. Групата още преди месец се е свързала с негов заместник в лицето на Justin Dipinto , който е свирил в албума The Will To Kill  от 2002г.

Бандата възнамерява да изпълни едно прощално шоу с Gus на 12 април, като преди това на сцената ще се качи Justin, за да изсвири няколко стари класики на MALEVOLENT CREATION и да заеме отново мястото си зад барабаните.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото