CENTER и SATIVA с общ концерт на 1 март

Двете инструментални групи ще забият заедно тази събота в Jet Rock.

Center е една от най-нашумелите и любими ъндърграунд рок банди у нас в последните няколко години. Пионери на тежкия фъз в България, момчетата черпят с шепи  от всичко що е стоунър, алтърнатив, пост-рок и космически прах.

Sativa изплуваха на картата преди по-малко от две години и докараха пустинната мараня, сайкъделик трипове и изобщо музика за път на стоп и пътешествия на съзнанието.

Освен обща репетиционна, взаимно вдъхновение и една сцена, двете групи делят и басист. Сега родствените банди ще ударят за втори път заедно, отново в Jet Rock (бул. Тотлебен 38) на 1 март (събота), за да разместят пластовете на софийското битие и да напомпат пулса ни за предстоящата пролет. Присъствалите на първия им съвместен лайв помнят, че на сцената често има ротация на музиканти, като на купон на плажа, джемовете са сигурен финал и в един момент се озоваваш на концерт на Centiva. Началото е след 21:00 часа, а входът е 7 лева.

Събитието във Facebook

Дебютния албум на Center в bandcamp

Sativa в Soundcloud

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото