Новини около делото на TIM LAMBESIS

Много неща се изговориха, откакто Tim Lambesis беше арестуван на 7. май 2013г. задето поръчал да убият жена му. За добро или лошо, поръчковият убиец се оказал полицай под прикритие. Противоречивите мнения за недоказаното дело на фронтмена на As I Lay Dying заваляха. Съдебно дело се насрочи веднага и първоначално обвиняемият не се призна за виновен.
На заседанието вчера, 25. февруари, променил доводите си и си признал, че все пак се е опитал да наеме човек, който да убие бившата му съпруга. Според данните, Lambesis го очакват в най-лошия случай 9-годишен престой в затвора и още $10,000 глоба. Крайното решение ще се вземе от съдия Carlos Armour на 2. май тази година. Според Lamgoat, прикачили и снимка от делото вчера (дясно), родителите и брата на Tim, както и т.нар. жертва, екс-съпругата му Meggan, са присъствали и са изглеждали видимо облекчени от казаното.

За сега Tim продължава да е под домашен арест, а бъдещето на As I Lay Dying все още не е ясно. Страничният проект на Tim, Austrian Death Machine, наскоро обяви, че албумът, изцяло спонсориран от феновете- „Triple Brutal“ ще излезе на 1. април. Някои от нещата, които феновете можеха да получат, ако дарят пари за издаването му, бяха и лични тренировки с Tim: 99 човека дали по $99 за тренировка през Skype, 3- по $500 за едномесечна тренировка с Tim, и 1 човек платил $1500, за да участва в груповите вокали в „Triple Brutal“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото