Нов албум от IRON MAIDEN ще има през септември

След излекуването на Bruce Dickinson от рак на задната част на езика си, IRON MAIDEN вече с гордост обявиха, че наследникът на „The Final Frontier“ от 2010 година, ще види бял свят на 4 септември чрез Parlophone Records/Sanctuary Copyrights/BMG и името му ще бъде „The Book Of Souls“. Продуцент е Kevin „Caveman“ Shirley, а дело на обложката е на Mark Wilkinson, който и преди е работил с групата. Творбата ще съдържа 11 парчета с общо времетраене 92 минути и ще бъде първият двоен албум на IRON MAIDEN. Освен това, дискът ще съдържа най-дългото парче в дискографията на бандата. Ето какво още коментира групата:

Създадохме албума по нови методи и го записахме по съвсем различен начин. Много песни бяха записани в студиото и бързо успяхме да изберем парчетата за новия албум. Успяхме да им предадем това специално настроение и сме много горди с работата си. Доволни сме и от времето, което прекарвахме в студиото. Всяко парче е добро само по себе си и понеже не можехме да отпишем някои от песните, решихме, че това трябва да бъде двоен албум. Нямаме търпение феновете да го чуят. Ще са много доволни!

Ето траклист и обложка на „The Book Of Souls“:

Disc 1

01. If Eternity Should Fail (Dickinson) 8:28
02. Speed Of Light (Smith/ Dickinson) 5:01
03. The Great Unknown (Smith/ Harris) 6:37
04. The Red And The Black (Harris) 13:33
05. When The River Runs Deep (Smith/ Harris) 5:52
06. The Book Of Souls (Gers/ Harris) 10:27

Disc 2

07. Death Or Glory (Smith/ Dickinson) 5:13
08. Shadows Of The Valley (Gers/ Harris) 7:32
09. Tears Of A Clown (Smith/ Harris) 4:59
10. The Man Of Sorrows (Murray/ Harris) 6:28
11. Empire Of The Clouds (Dickinson) 18:01

ironmaidentheookofsoulscd

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото