pauk

Като съм го избила днес на „лоши момчета“ да внеса и малко клюкарска нотка, ей така за забавление и разнообразие.

КОРРОЗИЯ МЕТАЛЛА е една съветска/руска, траш група от „онези“ времена, за които доста се говори в последните дни, но преминала през какво ли не все още я има, и последният й албум е от миналата година.

Лидерът и, и единствен постоянен член от основаването им през 1984г. Сергей „Паук“ Троиций е задържан в родната му Москва защото заплашил представител на реда с брадва.

През нощта на 12.11.14 сътрудници на ГИБДД (еквивалент на нашата пътна полиция), забелязват автомобил марка BMW, движещ се в насрещната лента. След като спират колата, хората на закона съставят акт на водачката за неправилно шофиране. До нея обаче като пътник се намирал и „Паук“ Троиций. След като разбрал, че за това нарушение на спътницата му ще и бъдат отнети шофьорските права за няколко месеца, той измъкнал от купето на автомобила брадва и, използвайки доста нецензурен речник, започнал да заплашва служителите на ГИБДД.

Цялата сага завършила със задържането на „Паук“ и отвеждането му в близкото районно за по-нататъшно разнищване на случая. В хода на разследването ще се уточнява какво наказание да му бъде наложено, като вариантите са акт за административно нарушение, както и по-сериозното – възбуждане на углавно дело за заплаха на служител на реда.

Освен това Сергей Троицкий е и обществено-политически деятел. Като бивш кандидат за кмет на град Химки, той ще бъде запомнен от жителите му с нестандартната си предизборна платформа. В нея той е предложил да изсече гората около Химки, а в замяна на всеки негов жител да даде по бутилка водка… Като се замисля, май не сме ние най-зле… 😀