Носят се слухове, че AXL ROSE ще замени BRIAN JOHNSON в AC/DC

 В Интернет започнаха да се носят слухове, че легендарният фронтмен на GUNS N’ ROSES Axl Rose ще замени Brian Johnson за оставащите 10 дати от американското турне на AC/DC. Радиоводещ от Atlanta, Georgia заяви, че според доста сигурен източник тези слухове са верни и в най скоро време това ще бъде обявено.

 Наскоро AC/DC отложиха концертните си изяви, тъй като има огромна опасност Brian Johnson да загуби слуха си. Рок легендите обявиха, че концертите тази година ще бъдат осъществени с гост-вокалист. Очакваме и официално изявление от бандата.
muscularaxlrose

  1. #1 написан от Анонимен (преди 5 години)

    Браян Джонсън е един от най-уникалните и неподражаеми гласове в хард-рока! За съжаление няма нищо вечно..Човекът даде достатъчно на света, написа история в този стил! Пожелавам му от все сърце да оздравее и да се завърне на сцената, но.. ако,не дай Боже това не се случи, няма нищо по-хубаво от това делото на AC/DC да бъде продължено с друг достоен участник..

  2. #2 написан от Анонимен (преди 5 години)

    Във връзка със тревожните събития в Европа, спокойно може да се каже, че един от успешните начини да се борим с навлизащата чужда „култура“ по нашите земи е опазването, популяризирането и насърчаването на хард-рок и изобщо рок културата. След като религията ни е достатъчно слаба да се противопостави на друга такава, то културата е способна на това! ПРИМЕР: Имал съм щастието да присъствам на не един концерт на AC/DC.. и не съм видял все още нито един циганин и нито един индивид с чалма или бурка измежду многохилядната тълпа фенове!!!

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото