SLASH и AXL ROSE отново са приятели: “Може би най-сетне беше време.“

В скорошно интервю SLASH обяви, че е подновил приятелството си с Axl Rose.

Може би най-сетне беше време. Но е доста готино. Да се отърсиш от всичкия този негативизъм, който беше между нас толкова много време.

 Попитан дали възобновеното им приятелство може да доведе до реюниън на класическите GUNS N’ ROSES, Slash отговаря, че това е въпрос, на който не може да отговори, но в друго интервю той споделя:

Трябва да внимавам какво казвам тук. Искам да кажа, че ако всички искаме да го направим и причините за това са приемливи, мисля, че това би се харесало на феновете. Мисля и че би било забавно да се опитаме в даден момент и да го направим. А относно причините – това е съвсем друга тема. В смисъл, всичко е между хората в групата. Никога не казвай никога.

 Най-близкото до реюниън, което се е случвало до момента, е изпълнението по времето на приемането на групата в Rock And Roll Hall Of Fame, когато Slash изпълни няколко песни заедно с Duff McKagan, Steven Adler, Matt Sorum и др. Дали някога ще видим старите GUNS N’ ROSES заедно на една сцена? Само времето ще покаже, но не забравяйте – надеждата умира последна.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото