Какво се случва в лагера на AC/DC?

 Една от най-големите изненади тази година бе назначаването на Axl Rose като фронтмен на AC/DC за световното им “Rock Or Bust“ турне през май. Музикантът замества Brian Johnson, на който за жалост му се наложи да се оттегли от обиколката за да не навреди повече на слуха си. Въпреки много негативната реакция от страна на феновете, AC/DC са убедени, че трябва да довършат турнето с Axl. По-долу може да видите първата официална снимка на сегашния състав на групата, заснета от Roger Sargent, както и да гледате видео, в което австралииците за първи път обсъждат ситуацията с намирането на нов вокалист. Axl Rose споделя, че инициативата била изцяло негова и от AC/DC се е изисквало само да дадат съгласие.

 От друга страна, голяма част от почитателите на хард рока са против участието на Axl Rose в предстоящите 12 концерта на AC/DC, първият от които е в португалската столица Лисабон на 7 май, както е споменато в клипа по-горе. Според статистика във вестник „De Standaard“, около 7000 души отказали да присъстват на концерта на бандата в град Верхтер (Белгия) на 16-ти май, след като вече са имали закупени билети, които сега желаят да върнат. Дори биографът на AC/DC Jesse Fink изказа негативното си мнение относно ситуацията. Според него, наемането на фронтмена на GUNS N’ ROSES като заместник на Brian Johnson e най-лошото решение, което австралииците някога са взимали.

ac-dc-axl-rose

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото