Nickelback, Tom Morello и Hypocrisy във „Фрактура“

На 31 януари (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на AC/DC, Todd La Torre, Asphyx и Korpiklaani.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Nickelback и ще бъде припомнено какви истории разказa Tom Morello за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Hypocrisy и репортаж от испанския фестивал “Azkena Rock”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Moonspell, ще видят как Ellefson правят кавър на Cheap Trick, класическата песен ще бъде нa Anthrax, в “Exotic“ ще бъдат представени Dark Phantom, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Anneke Van Giersbergen в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Metallica, Eisbrecher, Avatar, Voodoo Circle, Panic Station и Incubus също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото