Нов видеоклип от EMPYRIUM

Германските меланхолици Empyrium представят нов видеоклип. Той е към песента „The Three Flames Sapphire“ и можете да го гледате долу.

Песента е част от дългоочаквания нов албум на бандата „Über Den Sternen“.

„The Three Flames Sapphire“ е откриващата песен в албума и, всъщност е последната, композирана за творбата. Тя включва много от елементите, характерни за Empyrium и създава отлично отваряне на „Über Den Sternen“, задавайки основното настроение на албума.

Наистина смятам, че песента съдържа дълбоко в себе си ДНК-то на Empyrium: акустичните инструменти, фолклорното настроение, моите и вокалите на Thomas, тежките креясъци и електрическите китари, копнежът по нашия роден регион Rhön, който е същевременно неимоверно красив и трагичен.

Горд съм да представя песента, заедно с видеото към нея, създадено от Oliver König, който изкусно избра да съживи трагичната история на трите призрачни пламъка, блуждаещи черната пустош в образите, които са заложени в ядрото на Empyrium. Трите сини пламъка, реещи се в пустошта на нощта, са прокълнатите души на три красиви, млади девици, които сега ще преследват вашите души…“

Über Den Sternen излиза чрез Prophecy Productions на 26-ти февруари.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 години)

    Друга любима група издавана от култов лейбъл чиито издания не са просто носители,а произведения на изкуството.Това е ЧИСТА ЕВРОПЕЙСКА МУЗИКА…ЗА ОТДАВНА ОТМИНАЛИТЕ ВРЕМЕНА И КОПНЕЖА ПО ТЯХ.ДА БРОДИШ В МЪГЛИВАТА ГОРА И ДА ДИШАШ С ПРЕДЦИТЕ СИ.ДА ВИЖДАШ ВИДЯНОТО ОТ ТЯХ ПРЕЗ ОЧИТЕ СИ.Да си ДРЕВЕН във фалшивото настояще.Да носиш познанието вътре в душата си…Музика за мислители-мечтатели.

  2. #2 написан от Анонимен (преди 3 години)

    музика, изпълнена с любов

    вижте тези бели лица

    погрес и възбуда, трепет и красота…

    /////

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото