SOULMARK: Ще се видим в клуб ‘Soundwave’ на 31-ви август!

След успешния дебют на SOULMARK, бандата се завръща на 31.8.2012 в клуб Soundwave (ex. Toucan Bluzz and Rock) в Студентски град. Четиримата SOULMARK музиканти са познати на столичната ъндърграунд сцена с редица странични проекти. За да е пълна изненадата от щаба на бандата не издават повече информация за предстоящото участие, а загадъчно ни подканят да се присъединим към тях в клуб Soundwave oт 22:00 ч. Музиката на SOULMARK е разнообразна и обхваща редица музикални стилове. С концерта в края на август, бандата ще подгрее за Red Hot Chili Peppers, който е на 1-ви септември в София.

SOULMARK е новия алтернативен музикален проект на четирима доказани музиканти. Бандата се създава през пролетта на 2012 година от Райна Гатева (вокали), Симеон Чакъров (китара), Кирил Илиев (барабани) и Станислав Драгиев (бас). Влияние върху музикантите са оказали банди като Alter Bridge, Linkin Park, Breakin Benjamin, Foo Fighters, Anouk, Skunk Anansie, Alanis Morissette, Guano Apes.

Повече за бандата можете да научите на техния официален Фейсбук пейдж или в Twitter.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото