На 13 февруари ще се проведе първото издание на SOFIA UNDERGROUND

 На 13-ти февруари (събота) Sofia Underground ще отбележи първото си издание. Пет зверски банди за минималната щета от 5 лева ще свирят в столичния клуб “Maze“ на 13ти февруари. Уважителни причини за отсъствие няма, тъй като организаорите са ви избрали топло място и всичко ще приключи навреме, за да се приберете с градския транспорт.

 MERIDIAN RUN ще убедят всички нас, че в beatdown-a има жива сила, която ще ни държи млади до края на вечерта. На гости от Пловдив ще ни дойдат обичаните от всички MOIST, за да направят партито ни една идея по-влажно. Наскоро в софийско, се появи една малко по-различна банда, която доста бързо се утвърждава, а това са именно IT IS GOOD THAT WE NEVER MET. Без breakdown-и, с безкрайно тъжни парчета и разбиващи screamo вокали, тези момчета ще ни накарат да се поразкършим неловко под мелодични хардкор звуци.

 Добре познатите ни ANTI FUTURE, които не се нуждаят от описание. Те ще налеят бензин в предварително разгорещената обстановка, имайки за задача никой да не си тръгне свеж. Момчетата от BRIGHT SIGHT със силната си вокална игра, социална тематика и уникално звучене, ще ни дадат дефиниция на хардкор/пънк-а и ще погребат всяка надежда да станете преди 12:00ч на следващия ден.
Sofia Underground 2016

  1. #1 написан от zueka (преди 7 години)

    mn dobro beshe!! it is good that we never met napravo ni scupiha straxotni bqha kakto i moist razbira se! preporuchvam iskreno

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото