KAMELOT се спорязумяха с Napalm Records за нов албум напролет

Kamelot започват новата година с нова сделка. Майсторите на симфоничния метъл са положили подписите си под контракт с логото на Napalm Records, според който новият им албум трябва да бъде готов и изваден на пазара в периода април-май 2015. Това означава, че следващото творение на Kamelot ще бъде достъпно за още по-широка аудитория, защото ще бъде издадено под шапките на Napalm Records/ Universal and Napalm Records/ ADA-Warner, както и чрез KAMELOT MUSIC LLC.

Издаването на записваната в момента творба ще бъде отбелязано с турне, в което засега са включени няколко дати за специални концерти в Обединеното Кралство и американска обиколка със съпорт Dragonforce. От групата обещават, че през есента ще потеглят на най-всеобхватната си музикална обиколка досега.

Thomas Youngblood споделя, че всички са развълнувани от новата страница, която тази сделка отваря за тях. Thomas Caser от Napalm Records не остава по-назад и разкрива, че за него работата с Kamelot е сбъдната мечта, тъй като е фен на групата от над десетилетие.

Актуалният албум на Kamelot, Silverthorn, също беше ново начало за мултинационалния състав. Това беше първият им студиен запис с Tommy Karevik, известен още като вокалист на Seventh Wonder, зад микрофона. Той излезе през 2012 и донесе на групата невероятен успех и куп новозапалени фенове наред с продължително турне.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото