МЛЪК! представят новия си албум на 7 ноември

Mlyk Poster_Balkanozavar_50x70На 7 ноември група Млък! ще представи новия си албум Балканозавър в столичния клуб Микстейп 5. Все по-ясно се забелязва желанието на музикантите да концептуализират посланията си – след галактическите пътешествия на Космическото прасе от предходния им запис, сега пред нас се изправя най-древното живо същество, открито на Балканския полуостров. Забавният герой вече се появи в първия сингъл от албума, а видеоклипът към него показа леговището на волните Балканозаври и бягството от родния резерват. Пътят му минава през шарения цирк на живота и го води към Балканокалипсиса, който ще донесе край на разрухата.

„Балканозавър” е записан в началото на пролетта в студио „На Вилата” в покрайнините на София, като е търсен максимално естествен звук. Заедно с обичайните за групата заигравания с пънк и тежки рифове, Балканозавърът уверено посяга и към неравноделните размери. Автор на обложката е младата художничка Милена Радева, а преди премиерата групата успя да заснеме и видео към няколко парчета на живо.

Роб до гроб:

Балканозавър – официално видео

Специален гост на софийският концерт ще бъде трупата за акробатичен пънк Адибас, а в края на ноември „Балканозавър” ще бъде представен и във Варна и Велико Търново.

 

Допълнителна информация:

https://www.facebook.com/mlykband

https://www.facebook.com/pages/Adibas/57725798244

https://www.facebook.com/events/356028931231247/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото