БАТЮШКА с нова песен и видеоклип

Полската блек метъл сензация БАТЮШКА представи нов сингъл. Парчето се нарича „Wieczernia“ и е част от новия албум на бандата „Hospodi“, който се очаква да излезе на 12-и юли чрез Metal Blades Records. Към композицията групата засне видеоклип, който може да гледате по-долу.

Изпълзявайки от сенките на Източна Полша през 2015 г., БАТЮШКА се утвърди като една от най-мощните и емоционални групи от съвременната епоха. Дебютният албум на групата „Litourgiya“ определено се отличава от тези на другите екстремни орди: паметник на оригиналността, дълбочината и тъмната мистика и величаене на древни ритуали. Новата творба на поляците „Hospodi“ е наречена по стара църковнославянска дума за „Бог“ и засилва всички уникални качества, които правят бандата толкова специална. Ако желаете, може да поръчате албума на този адрес: https://batushka.lnk.to/hospodi.

Batushka-Hospodi Списък с песни:

1. Wozglas
2. Dziewiatyj Czas
3. Wieczernia
4. Powieczerje
5. Polunosznica
6. Utrenia
7. Pierwyj Czas
8. Tretij Czas
9. Szestoj Czas
10. Liturgiya

  1. #1 написан от Анонимен (преди 1 година)

    Не е лошо… А какво казва Satania?

  2. #2 написан от Анонимен (преди 1 година)

    Според мен е зло, неправилно и отвратително за хората…. Както би трябвало да бъде!!!!

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото