Концертът на WIGHT и BUSHFIRE е утре

wight  bushfire Malakas_AsenГрупите ще решат на място реда си на излизане на сцената.

 Концертът на Wight и Bushfire утре вечер (22 октомври) наближава с пълна сила. Получихме информация от групите, че са решили всяка вечер от турнето да теглят жребий коя от двете банди ще е първа пред публика. Още една интересна новина е, че си носят и ограничен тираж от ръчно направени тениски, специално за турнето “Malakas of the Universe”, което върви с пълна газ от пет дни.

Днес е последният ви шанс да закупите билет на цена от 15 лева от мрежата на Eventim. Утре и на входа на клуба ще струват 20 лева.

 Wight е трио, създадено през 2009. Бандата е силно повлияна от групи като Black Sabbath и Kyuss, както и от музиканти като 35007. Музиката им е рифова и изключително трипаджийска, и е гарантиран кеф за всеки, който си пада по качествен psychedelic/stoner. Към момента момчетата имат издадени два дългосвирещи албума, един лайв запис, както и лайв DVD, и сплит с гърците 1000mods. Wight имат и свой собствен лейбъл, наречен Fat&Holy Records.

 Bushfire са група, която свири класически stoner rock в духа на Orange Goblin, Clutch, Planet Of Zeus. Включваща членове, родени на пет различни континента, в своята десетгодишна история бандата е създала собствена марка рокенрол – тежък като самосвал и сух като пустинята. Дълбоко в сърцето си, музиката на Bushfire е хеви блус, изпълнен с мощни рифове и плътни вокали.

Съвместното шоу на двете групи ще започне в 21:00 на 22 октовмри, като този път организаторите от Rawk‘n‘Roll не предвиждат съпорт от българска страна. Обещанието за цените на билетите е такова, каквото винаги е било – търсим оптимално ниска цена, за да може всеки, който иска да гледа на живо страхотни psychedelic/stoner банди, да може да си купи даващата достъп до залата хартийка. Затова и билетите за две чудесни европейски групи струват по 15 лева на предварителна продажба и 20 в деня на концерта. Ще се видим там!

 

Събитието във Facebook

 

Линк към билетите

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото