MASTODON стават част от сериала Game of Thrones

 Brann Dailor, Bill Kelliher, и Brent Hinds, които са част от групата MASTODON, станаха част от историята на сериала Game of Thrones. В снощния 8-ми епизод “Hardhome“ от 5-тия сезон на хитовата поредица, членовете влязоха в ролите на мъже, които са част от племето на Свободния Народ или така наречените Диваци.
game-of-thrones-mastodon

 Песента “White Walker“, можете да чуете по-долу. Парчето е част от компилацията “Catch The Throne: The Mixtape Volume 2“, която е посветена на сериала.

 В други новини, разбираме, че бандата е била поканена да участва в сериала лично от изпълнителния продуцент на Game of Thrones – Dan Weiss, който е фен на групата.

 Ето и какво споделя Brann Dailor за преживяното:

Беше уникално преживяване да станем част от нашето любимо шоу Game Of Thrones. Да бъдем част от Диваците, които умряха и след това бяха възродени от Белите Бродници, беше нещо неописуемо. Гледах как най-добрите ми приятели Brent и Bill бяха убити пред очите ми, докато аз самия бях прободен в стомаха и гърлото ми беше прерязано няколко пъти. Естествено, това хич не ми направи впечатление. Всичко това ме накара да заобичам MASTODON oще повече. Повече от очаровани сме да бъдем част от една от най-страхотните истории, разказвани някога на големия екран. Кетъринга също не беше толкова лош.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото