Последни подробности за трибюта на ХИПОДИЛ и ХОЛЕРА

Както вече е ясно, за тази сряда – 5 септември, Светльо & The Legends са подготвили специален концерт, озаглавен – Трибют на Хиподил и Холера. Събитието ще се проведе в клуб Порк Пай, Борисова градина.

Светльо & The Legends са подготвили сет с приблизително 30 парчета на двете култови банди. Групата ще излезе в разширен състав, а освен това към тях ще се приъединят и членове на Хиподил и Холера. Част от тях са Венци Мицов на клавир, вокалистът на Холера Ники Луканов (докато китаристът на същата група, Николай Добрев-Мъни, вече от година е в основния състав на Легендите). Във формацията се завръща и тромбонистът Александър Борисов, който освен това свири и в Уикеда. Останалите, освен Светльо Витков, са добре познатите на феновете – Боби Басистия (бас), Пепи Александов (барабани), Влади Митин (тромпет), Ванката (акордеон, клавир), споменатият по-горе Мъни на китара, както и допълнителни бек-вокали.

Вратите на Порк Пай на 5 септември отварят точно в 19:00 ч. От 19:30 започва сетът на подгряващите Doctors Gogo Band, а от 20:30 е ред на основната група от музиканти и песните на Хиподил и Холера. Важно е да се знае, че всички начални часове ще бъдат коректно спазени. С оглед на очакваната многобройна аудитория, ще бъде организиран специален пропусквателен режим с повече входове, разпределени според предварително закупени билети и такива на място. Непълнолетни ще бъдат допускани единствено с легитимен придружител и след попълнена декларация на входа.

Билети могат да бъдат открити в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 8 лв. предварително, а на самата дата и място – 10 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото